Eerst een gratis & vrijblijvende proefles

Start jouw rijlessen met een gratis en vrijblijvende proefles. Je hebt bij Autorijschool PVE een vaste instructeur die ook de planning van de lessen met je doorneemt. De rijlessen starten vanaf een in overleg vastgestelde locatie. Laat in het formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw proefles in te plannen.

Contact

Autorijles in Almere en het Gooi - Autorijschool PVE
Rijles in Almere, Flevoland en het Gooi

De rijlessen

Van te voren ontvang je jouw persoonlijk rijlesschema. Zo weet je wanneer je rijles hebt. Kan het een keer niet op die datum, dan stuur je even van te voren een berichtje en wordt de les ingehaald. Bij Autorijschool PVE heb je gedurende de hele opleiding een vaste instructeur. De rijlessen starten vanaf een in overleg vastgestelde locatie.

Tijdens de rijlessen wordt ook de theoretische kennis van onze leerlingen getoetst. Hiermee wordt bereikt dat je zowel je praktische als theoretische ervaring ontwikkeld, waardoor je inzicht krijgt in vele verkeerssituaties.

Onze lesauto is de Peugeot 208. Een gebruiksvriendelijke auto, die het volgen van de lessen voor jou als "toekomstige bestuurder" zeer aangenaam maakt.

Laat in het contactformulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw proefles in te plannen.

Ook is het bij ons mogelijk de praktijklessen in het engels te volgen.

Autorijschool PVE - zelf het stuur in handen!

Driving lessons - also in English

Autorijschool PVE provides driving lessons in english. Please consult your local autorhorities or CBR first, to determine if and when you are allowed to apply for a Dutch driving license. This may differ per country of origin as well as the length of your stay in Holland.

Contact Us
English driving lessons in Almere, Flevoland and het Gooi

Start nu met rijlessen en rij binnenkort in je eigen auto!

Contact